Holidaylink
Schrijf je nu in!

Nieuws

Log in en leg contact met andere deelnemers

Met spoed gezocht

Aan groene, rustige rand van Rotterdam, met de stad onder handbereik; luxe 2-onder-1-kapwoning. Lieve en sociale Holl Smoushond van 11 jaar. 2 of 3 weken van 25 augustus tot 16 september.

Oppas gezocht voor een weekend voor grote en kleine hond in eengezinswoning in Bleiswijk. Vlakbij recreatie gebied en Elysium. De honden zijn lief en al wat ouder. Beide zijn oppas gewend. Van 16 tot 19 augustus.

Leuke woning in Koog aan de Zaan met 4 katten, op 15 minuten van Amsterdam. Oppas gevraagd van 1 tot 21 september.

Drie tot vier weken oppas gezocht, half augustus / eind september, voor vrijstaande woning in Noordwolde en 5 katten. Woning heeft grote tuin en uitzicht over landerijen. Prima startplaats voor mooie fiets- en wandeltochten.

In Velp nabij Arnhem oppas gezocht voor 2 lieve Noorse Boskatten die in huis blijven. Woning met fijn overkapt terras en diepe tuin, nabij winkels maar in rustige omgeving. Mooi fietsgebied, Posbank, en niet ver van de Duitse grens. van 1 tot 14 september.

Wie helpt mijn zoon (18) aan een kamer in Utrecht? Zijn budget is max 500 incl. De gouden tip beloon ik met een jaar gratis deelname. Inga de Ruiter van Holidaylink

Wanneer u met spoed oppas zoekt neem dan even contact op: 0512-519793

Direct inschrijven