Holidaylink
Schrijf je nu in!

Nieuws

Log in en leg contact met andere deelnemers

Met spoed gezocht

Doetinchem, nabij Duitse grens, Arnhem en mooie omgeving: oppas gezocht van 16 juni tot 3 juli voor 2 katten in fijne flatwoning met lift, 3 hoog. Nabij winkels en natuurparkje.

In Amersfoort zoeken we van 25 juli tot 15 augustus oppas voor lieve schapendoes en 2 poezen. Fijne eengezinswoning met zonnige tuin met vijver in rustige, boomrijke buurt. Nabij winkelcentrum en uitvalswegen.

In Velp nabij Arnhem oppas gezocht voor 2 lieve Noorse Boskatten die in huis blijven. Woning met fijn overkapt terras en diepe tuin, nabij winkels maar in rustige omgeving. Mooi fietsgebied, Posbank, en niet ver van de Duitse grens. van 1 tot 14 september.

Voor de periode van 14 juni tot 4 juli zoeken we nog oppas voor 2 katten in het centrum van Sittard. Het betreft een 2-onder-1-kap-woning met zonnige tuin.

Wanneer u met spoed oppas zoekt neem dan even contact op: 0512-519793

HomeLink Meeting Dublin 2018

Wij zijn tot 7 mei a.s. telefonisch niet bereikbaar i.v.m. onze deelname aan de jaarlijkse vergadering van HomeLink. Uw mail wordt gelezen en z.s.m. beantwoord. Nieuwe aanmeldingen worden gewoon verwerkt.

Direct inschrijven