Holidaylink
Schrijf je nu in!

Nieuws

Log in en leg contact met andere deelnemers

Met spoed gezocht

Wegens ziekte oppasser vervanging gezocht voor oppas op ruim vrijstaand huis in Doorwerth. Er is een oudere hond die geen lange wandelingen meer maakt maar wel graag goede verzorging krijgt. Van 1 tot 21 juli.

Leuke woning in Koog aan de Zaan met 4 katten, op 15 minuten van Amsterdam. Oppas gevraagd van 1 tot 21 september.

Aan de rand van Mijdrecht, met uitzicht over de polder met schapen: oppas gezocht van 27 juni tot 14 juli voor keurige eengezinswoning met 3 buitenkatten.

Drie tot vier weken oppas gezocht, half augustus / eind september, voor vrijstaande woning in Noordwolde en 5 katten. Woning heeft grote tuin en uitzicht over landerijen. Prima startplaats voor mooie fiets- en wandeltochten.

Van 2 tot 20 augustus oppas gevraagd voor 2 katten in mooie gezellige vrijstaande woning in Vianen.

Zeer comfortabel vrijstaand huis met hond en poes in Laren. Oppas gezocht van 9 tot 30 juli. Meer info via Holidaylink.

In Amersfoort zoeken we van 25 juli tot 15 augustus oppas voor lieve schapendoes en 2 poezen. Fijne eengezinswoning met zonnige tuin met vijver in rustige, boomrijke buurt. Nabij winkelcentrum en uitvalswegen.

In Velp nabij Arnhem oppas gezocht voor 2 lieve Noorse Boskatten die in huis blijven. Woning met fijn overkapt terras en diepe tuin, nabij winkels maar in rustige omgeving. Mooi fietsgebied, Posbank, en niet ver van de Duitse grens. van 1 tot 14 september.

Wie helpt mijn zoon (18) aan een kamer in Utrecht? Zijn budget is max 500 incl. De gouden tip beloon ik met een jaar gratis deelname. Inga de Ruiter van Holidaylink

Wanneer u met spoed oppas zoekt neem dan even contact op: 0512-519793

Direct inschrijven