Holidaylink
Schrijf je nu in!

Nieuws

Log in en leg contact met andere deelnemers

Met spoed gezocht


Met spoed zijn wij opzoek naar oppassers voor ons huis/tuin en honden. Het gaat om de periode van 25 juli- 14 augustus. We wonen in Beesd een dorpje, direct aan de A2 in het midden van het land op de rand van de Betuwe. Alle belangrijke voorzieningen zijn aanwezig in het dorp. Landgoed Marienwaerdt met zijn heerlijke wandel en fietsroutes in het bos is op loopafstand.
De woning is een twee-onder-een kap met een heerlijke zonnige tuin. De woning staat midden in het dorp. De woning heeft 3 slaapkamers met goede 2 persoonsbedden. Op 100 meter is het dorpsplein met winkels. Vanuit Beesd kunt u heerlijke fiets- en wandeltochtjes maken naar bijvoorbeeld Leerdam (glasstad), Geldermalsen of onderweg fruit plukken in Tricht, Den Bosch is met de auto 20 minuten.
Onze honden zijn het allerbelangrijkste. Diego is 13 jaar oud, rustig lief karakter en kan niet ver meer lopen. Zijn "grote" kleine maat Dany, woont pas sinds half maart bij ons, komt uit het asiel in Spanje maar is zwaar getraumatiseerd doordat hij in zijn leven voor het asiel is mishandeld. Hierdoor is hij erg bang voor handen. Dany volgt Diego in huis op de voet, is relaxed maar we kunnen hem (nog) niet aanraken en kan dus ook nog niet uitgelaten worden. Dany is lief en zeker niet agressief maar heeft veel liefde en rust nodig door met hem te praten en een beetje te spelen. Ze kunnen heel goed een aantal uren alleen zijn.
Verder zou het heel fijn zijn als u onze nieuwe tuin een klein beetje onderhoud. De fietsen in de schuur kunt u gebruiken.


Wanneer u met spoed oppas zoekt neem dan even contact op: 0512-519793

Direct inschrijven