Holidaylink
Schrijf je nu in!

Vakantieoppas

Log in en leg contact met andere deelnemers

Het begin van een zorgeloze vakantie

Al bijna 45 jaar is Holidaylink dé schakel tussen vraag en aanbod als het gaat om vakantieoppas voor huis en dier. Of je nu een oppas zoekt of zelf wilt gaan oppassen, je vindt elkaar bij Holidaysitting. Op onze nieuwe website tref je vanaf 6 juli 2023 niet alleen Nederlandse adressen en oppassers maar tevens heel veel mogelijkheden in België en Luxemburg.

Oppasvragers kunnen gerust op vakantie

Vakantieplannen, maar je huisdieren kunnen niet mee? Kan je niet steeds een beroep doen op buren, familie of vrienden? Of laat je je woning liever niet onbeheerd achter?

De dieren bijven gewoon thuis

Niet alle huisdieren kunnen in de vakantie naar een dierenpension. Bovendien zijn ze in hun eigen vertrouwde omgeving op hun gemak. Het maakt niet uit of je een hond heeft of een kat, konijn of paard, je vindt een oppas via Holidaylink. Oppassers verblijven gratis in jouw huis en zorgen als tegenprestatie voor huis, tuin, planten en dieren.

Oppassers hebben een voordelig vakantieadres

Ga je graag (vaker) met vakantie of zoek je een tijdelijk onderkomen? Wil je in ruil voor een gratis verblijf de ander helpen met jouw goede zorgen? Word dan vakantieoppas. Bij Holidaylink kan het hele jaar door kiezen uit honderden oppasadressen. Voor iedereen, van dierenliefhebbers tot wandelaars, fietsers en tuinierders, op het platteland of in de stad, in Nederland, maar ook daarbuiten.

Direct inschrijven