Holidaylink
Schrijf je nu in!

Betrouwbaar

Log in en leg contact met andere deelnemers

Is het wel vertrouwd?

Wie voor het eerst zijn gedachten laat gaan over vakantieoppas, komt al snel bij de prangende vraag of zoiets wel goed gaat met één, twee of zelfs meer vreemden in huis. Deze weifeling, of zelfs weerstand, is volkomen begrijpelijk!
Jarenlange ervaring van Holiday Link maakt dat wij u gerust kunnen stellen. Sinds jaar en dag vragen wij onze deelnemers om elkaar na iedere oppasperiode te evalueren. Hiervoor worden evaluatieformulieren beschikbaar gesteld op deze website. De referenties die wij hiermee ontvangen kunnen altijd bij ons worden opgevraagd. Meestal gebeurt dit vlak voordat een kennismaking plaatsvindt.

Bovendien wordt, doordat uw huis is bewoond tijdens uw vakantie, de kans op bezoek van ongenode gasten een stuk kleiner.

Het maken en vastleggen van duidelijke afspraken is heel belangrijk. Hierdoor worden onplezierige verrassingen veelal voorkomen. Mag de oppasser bijvoorbeeld bezoek ontvangen? Neemt men zelf linnengoed mee? Worden de reiskosten gedeeld? Doordat de afspraken zwart op wit te stellen weet iedereen waar hij/zij aan toe is. Een afsprakenformulier wordt op de website beschikbaar gesteld, maar er kan natuurlijk ook een eigen documentje worden opgesteld.
Echter, ongelukjes zitten in de bekende kleine hoekjes en daarom raden wij deelnemers aan om hun kostbare, breekbare spulletjes even als privacygevoelige zaken op te bergen in een afgesloten kast of ruimte. Dan hoeven noch de eigenaar, noch de oppasser zich daarover zorgen te maken. Bovendien nemen wij alle deelnemers kosteloos op in ons eigen Garantiefonds. Dit geeft een extra stukje zekerheid, naast uw eigen (aansprakelijkheids)verzekeringen.


Direct inschrijven