Holidaylink
Schrijf je nu in!

Vakantieoppas

Log in en leg contact met andere deelnemers

Het begin van een zorgeloze vakantie

Al 35 jaar is Holiday Link dé schakel tussen vraag en aanbod als het gaat om vakantieoppas voor huis en dier. Of u nou een oppas zoekt of zelf wilt gaan oppassen, u vindt elkaar bij Holiday Link.

Oppasvragers kunnen gerust op vakantie

Huisdieren blijven gewoon thuis Vakantieplannen, maar uw huisdieren kunnen niet mee? U kunt niet steeds een beroep doen op buren, familie of vrienden? En u laat uw woning liever niet onbeheerd achter?

De dieren bijven gewoon thuis

Niet alle huisdieren kunnen in de vakantie naar een dierenpension. Bovendien zijn ze in hun eigen vertrouwde omgeving op hun gemak. Het maakt niet uit of u een hond heeft of een kat, konijn of paard, u vindt uw oppas via Holiday Link. Oppassers verblijven gratis in uw huis en zorgen als tegenprestatie voor huis, tuin, planten en dieren.
Aanmelden voor oppasvraag

Oppassers hebben een voordelig vakantieadres

Gaat u graag (vaker) met vakantie of zoekt u een tijdelijk onderkomen? Wilt u in ruil voor een gratis verblijf de ander helpen met uw goede zorgen? Wordt dan vakantieoppas. Bij Holiday Link kunt u het hele jaar door kiezen uit honderden oppasadressen. Voor iedereen, van dierenliefhebbers tot wandelaars, fietsers en tuinierders, op het platteland of in de stad, in Nederland, maar ook daarbuiten.
Aanmelden als oppas

Direct inschrijven