Holidaylink

Nieuws

Log in voor het bekijken van woningruil advertenties.

Met spoed gevraagd 14 - 28 juni

I.v.m. plotselinge afzegging zoeken wij met spoed een oppas voor een gerestaureerd koetshuis op een landgoed van 20ha net over de Duitse grens bij Gendringen. Er zijn 2 honden. Super rustig gelegen.

holidaysitting niet toegankelijk 22 mei 2024Beste deelnemers, wat aanvankelijk een storing leek is helaas ernstiger.
Gisteren is gebleken dat Mpact, de Belgische partner van Holidaylink, is getroffen door een cyberaanval. Cybercriminelen hebben zich toegang verschaft tot hun servers en data versleuteld. Hierdoor is helaas ook de toegang tot de Nederlandse website al 2 dagen niet mogelijk.
Sinds woensdagochtend zijn de IT-ers van Mpact en externe experts hard aan het werk om de site weer volledig online te zetten. Er is inmiddels in Belgiƫ aangifte gedaan bij de federale politie en Holidaylink heeft gisteravond melding gedaan bij de politie in Nederland.

Het lijkt er niet op dat er tevens accounts zijn gehackt. Maar uit voorzorg vragen wij het volgende: Indien uw wachtwoord op onze website ook gebruikt wordt voor andere websites, wijzig deze dan op die andere websites.

Het spijt mij enorm dat dit, ondanks alle benodigde beveiligingen heeft kunnen gebeuren. Ik hoop met u dat inloggen op de site snel weer mogelijk is.
Voor vragen ben ik telefonisch bereikbaar. Ik houd u per e-mail op de hoogte van het verdere verloop.
Mijn oprechte excuses voor deze situatie.

Inga de Ruiter