Holidaylink

Voordelen

Log in voor het bekijken van woningruil advertenties.

Uw huis is een vakantie waard!
Waarschijnlijk denkt u, net als vele anderen, direct aan de grote kostenbesparing op uw vakantiebudget. En terecht! Door een gratis verblijf in de woning van een HomeLinker houdt u geld over dat u anders aan een hotel of vakantiebungalow had uitgegeven. Dit biedt mogelijkheden om vaker of verder te reizen dan u gewend bent. Door het openen van uw huisdeur ligt de wereld aan uw voeten. Een paar dagen Parijs, 2 weken in Denemarken of een maand naar Australië...u kunt alle kanten op!

Meer dan een goedkope vakantie!
Woningruil biedt zoveel meer dan alleen een goedkope vakantie. U krijgt de kans op ervaringen die u nooit zou opdoen tijdens een traditionele vakantie. U leeft namelijk een poosje tussen de inwoners van een regio of stad. U zult ervaren hoe het leven zich er werkelijk afspeelt. En dat is écht anders dan het leven op een camping of in een vakantiepark. Uw kinderen spelen met het speelgoed dat ze thuis niet hebben, u wordt uitgenodigd voor een buurtbarbecue, u leent boeken uit de plaatselijke bibliotheek, u vindt ingrediënten in de keukenkastjes die u thuis nog nooit heeft geprobeerd…kortom, u maakt even deel uit van een andere cultuur!
Woningruil biedt u bovendien veel comfort, ruimte en de privacy van een eigen onderkomen. Kortom alles wat uw vakantie onvergetelijk maakt! U bent er écht uit, maar tóch thuis!

Eco-vriendelijk
Nog altijd verrijzen hele nieuwe vakantiedorpen aan mooie kusten ten koste van lokale natuur en cultuur. Uw ruilvakantie brengt u door in een woning die anders leeg had staan wachten op de terugkeer van haar bewoners. Door voor woningruil te kiezen levert u een bijdrage aan duurzaam en ethisch-verantwoord toerisme. HomeLink International onderschrijft de ethische code van het WTO (World Tourism Organization)

Nog meer voordelen

Extra aantrekkelijk wordt vakantie woningruil als u bedenkt dat u uw eigen woning, tuin en huisdieren in vertrouwde handen achterlaat. Door dat uw huis bewoond wordt is de kans op inbraak aanzienlijk kleiner. Bovendien hoeft u geen beroep meer te doen op uw familie of buren in verband met de verzorging van uw kamerplanten of huisdieren.